Romua syntyi tälläkin reissulla – Jonkko raportoi

Toistaiseksi rikottuja esineitä tän ajon aikana.

1. Sprintteri,99% varmuudella lunastukseen kun kaikki renkaat sojottaa eri suuntiin ja takaaxeli ei oikein näytä toimivalta.
2.Lainattu peräkärry,aisa vääntys samassa rytäkässä kuin sprintteri,nykyään vetää oikealle ja selvästi isomp oikealla puolella kuin vasemmalla kuin peileistä kattoo,samalla jäi töppseli väliin ja tusan nuuskaksi,jpostain kumman syystä niin valot onb toiminut koko matkan karigasniemestä kun työnnettiin vähän osia sinne reikään,eli pistokkeeseen.
3. 2kappaletta trelleborgin etusta kahdessa eri pyörässä.
4. Sakken kottaranen ampus silmän pihalle kun huohotin oli ummessa,löydettiin se monookkeli piiiiitkän ettimisen jälkeen lumihangesta jottain 13 metriä pyörästä,poski auki ja pistettiin takas käyttäen vähän tiivistremassa.Koeajossa nbordkapin puomille ja takas huomattiin et öljyt sakken kottaraisessa vaahtos silleen kivasti,no ei vaahtoaa enää,ainakaan näkyvästi kun kurkkaussilmä on jäätynyt umpeen sisäpuolelta.
5. Samaisesta kottaraisesta häipys nestekytkin varmaan täsä vaiheessa abaut 600 kilsaa sitten?
Still moowing ja kuka epäili lc4,osen kestävyyttä?
6. Mun kahvalämppärit ja klanin lämpösukat jotka toimivat vähän milloin itse halusivat,eli harvoin.Vahva epäily että mulla on kaikki mittariston takana jäätynyt klimpiksi,ainakin ajon aikana oli komiat jääpatsaat mitkä sojotti tankin reijist polvien yli.
7. Mun uudet tupplalinssilasit,toimivat edelleenkin hyvin jos haluaa upottaa grogilasiin et saa grogin kylmäks,jäätä 4,ssä sivussa/puolessa.
8. Kun otin kameran taskusta niin oli metalli kuori vaihtanut värinsä valkoiseksi ja jäätys kiinni sormiin,kuvia olen räppsinnyt sen jälkeenkin (kunhan skrapasin jäät irti ensin) mutta vielä en tiedä tuliko niistä mitään?
9. Sakken sähkölämpövermeet toimivat pikkasen paremmin kun mun.
10. Hampen takakumi näyttää ihan krossirenkaalt misä on jotain ihme ilmastointireikiä ja jottain pientä metallin tynkää muutamassa reijässä.
11. Päivitys jatkuu myöhemmin.

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Adventure. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Romua syntyi tälläkin reissulla – Jonkko raportoi

  1. Satapiikki sanoo:

    Onnee jätkät ! Se oli urosampiaisen työ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s