Jonkon raportti

  Teksti napattu IBA:n foorumilta

Ilmoita tämä viesti Vastaa lainaamalla

Re: ICE BUTT 2011

Uusi viestiKirjoittaja jonkko » 24 minuuttia sitten

Morjens.
Sakken kanssa ajettiin varmaan melkëin koko matka nordkapista karigasniemeen eturenkaat tyhjänä,en tiedä kuinka kauan oma oli tyhjä,mutta ihmelliselt tuntus etunen melkein kokjo matka.
Mutkat (mitä norjas löytyy muutamia) oli pakkop ohjata takasella,eli kaasua vaan ja perä sivulle niin pyörä kääntyy nmätisti mutkan ilman et tarvii tankoa väännellä.

Suht haastava pitää vaadittu nopeus ettei aika kärsi kun ties oli pääsääntöisesti 90 km/h tietä eikä suoria löydy.
Ylhällä norjas oli ihan kiva keli mitä nytt kunnon lumimyräkät välillä ettei nähnyt mitään eteensä,sama homma kaikki turskaautot mitä tuli vastaan ja ohitettiin.
Karigasnimes oli taas taxikuskin mukaan -30.

Omaan pyörään tuli joku häikkä kun sähkösukat ja kahvalämppärit ei koko ajan toiminut,ruypes epäilyttää että pärjäänkä yö ajon jos lähentelee 30 muutamiks tunniks?
Päätin sitten et kuin sakkel oli jo siinä vaiheessa onkelmia pitää pyörä turvallisesti tiellä kovassa vauhdisa ja joutui istua tarrakan päälklä et sai painon pois etusesta ja oma kumi ei ollut ihan vielä veltostunut et jos saan täytepullolla ilman pysymään omassa etusessa niin annan sen sakkelle,kun vittumaista olis ollut jatkaa kun sakke ei olis varmaan pystynyt pitää vaadittua vauhtia ja sitten olisin yöällä joutunut luovuttaa,et vaihdetaan sakken kanssa etuvanteet niin sakke pääsee jatkaa.
Maistui niin satanan paskalle luovuttaa noin mutta olis maistunut paljon pahemmin jos sakke oli joutunut luovuttaa ja itse olisin yöllä,eli etunen sakkelle ja annetaan sakken koittaa loppuun asti.
Ilmeisesti täyttöpullo on poitänyt kun ei ole vielä tullut textivirstä et olis ongelmia?

Huoltoauto on luultavastio lunastuskunnossa kun poikkes kaiteen kautta ennen lakselv,samalla taittus kärryn aisa,mutta nytt on kärry vuyokra transportterin perässä ja mun pyörä iinä,kärryn näkee enemmän oikean puoleisesta peileistä moiträ vasemmalta puolelta.
Hinaus kuormuri toi sprintterin ja kärryn suomen puolelle,siitä jatkettiin taxilla ivaloon misä odotti vuokrawolsa,sillä ollaan nytt matkalla ja suunta rovanioemi.
Henkilövahingoilta ollaan onneksi vielä ainakin vältytty

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Adventure. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s